Program lementor #4307

   

 

 

Anette erbjuder olika program som visas nedan.

 

Kontakta Anette för bokning och frågor!

 
DSCF7499 - Copyweb röd hår
Foto: Ann-Sofi Andersson
Program

Anette Wallin Trio

Visor, folklåtar och berättelser om spelmän och traditionsbärare från Halland tillsammans med egna tonsättningar, samt Anettes egen text och musik. 

Anette på fiol, sång och blockflöjt, Pers Nils Toft på klarinett och durspel och Oskar Reuter på gitarr och cittern. Trion tar med egen ljudanläggning. Med stöd från Region Halland.

 

PERS NILS TOFT – Undervisar klarinett, sax och blockflöjt vid kulturskolan i Varberg samt ger konserter. Spelman, jazzkatt och utbildad musiker och instrumentlärare.

OSKAR REUTER – Musiker och gitarrlärare. Har två examina på Högskolan för Scen och Musik vid Göteborgs Universitet, en pedagogexamen inom jazz och en musikerexamen inom folk- och världsmusik.

 

 

Wallin & Wallin
Två riksspelkvinnor med fioler som spelar låtar från Halland och Skåne – konsert och spel till dans. Förutom Anette bidrar även guldriksspelmannen och skåningen Karin Wallin med sin musikaliska talang – de möts i ett fantastiskt samspel med  smittande glädje och ett enormt härligt dansdriv. Duon tar med egen ljudanläggning. 

Facebooksidan för Wallin & Wallin – klicka här

Anette Wallin solo
Ett program med visor och låtar från Halland samt berättelser om spelmän (ex. Anna-Fina Wahlin). Anette på fiol, blockflöjt och sång. Behövs en enklare ljudanläggning från bygdegård.

Workshops
Består av att sjunga och/eller spela visor från Halland, och kan hållas fristående men även i samband med konserter. Ett annat upplägg för de yngre där man får möjlighet att prova på att spela fiol och sjunga visor.

Mot okänt mål

En musikalisk föreställning med botten i den halländska kulturarvsmyllan. Anette Wallin och Reine Johansson berättar om ett allmosehjons resa i 1700-talets Halland färgsatt med visor av Allan Edvall. Regi av Ika Nord efter manus av Kerstin Hultin. Föreställningen spelas akustiskt och passar både i stor och liten lokal. Behövs ett bord som två personer kan sitta på. Med stöd från Hallands bildningsförbund.